Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 18 noiembrie 2009




" Love is a symbol of eternity. it wipes out all sense of time, destroying all memory of a beginning all fear of an end."









"Dragostea adevarata este o limba pe care surzii o pot auzi si orbii o pot vedea."

<<"Dragostea este îndelung răbdătoare, este plină de bunătate: dragostea nu pizmuieşte; dragostea nu se laudă, nu se umflă de mândrie,

Dragostea nu va pieri niciodată. Prorociile se vor sfârşi; limbile vor înceta; cunoştinţa va avea sfârşit

Acum dar rămân aceste trei: credinţa, nădejdea şi dragostea; dar cea mai mare dintre ele este dragostea. " >>


"Dragostea este necesara ptr supravietuirea oricarui om si se pare ca femeile au o mare capacitate in ceea ce priveste iubirea atat de a o primi cat si de a o oferi. De ex: marea capacitate de dragoste a femeii iese la iveala atunci cand ea ia acul si ata ptr a coase ruptura dintr-o camasa. Atunci cand pregateste o masa dragostea ei se amesteca cu mancarea. Cand se trezeste la ora 2 noaptea ptr a-i da copilului sa manance, o face cu dragoste. Cand imbraca bebelusul iubirea o motiveaza. Capacitatea unei femei de a iubi poate scoate tot ce este mai bun dintr-un barbat; dragostea ei poate aprinde speranta si increderea reinnoita intr-un intr-un barbat chiar il poate face sa se simta dorit, plin de valoare si aproape maret. Lumea are nevoie de atingerea blanda, iubitoare, plina de afectiune a unei femei si dragostea din ea asteapta omul potrivit ptr a-si manifesta fantana de caldura si afectiune."




















Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu